من با موبایل اومدم نقل داغونه:|
نمایش نسخه قابل چاپ
من با موبایل اومدم نقل داغونه:|
(sm3)(sm118)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با موبایل میشه نت اومد؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوار داره همونطوری کج میره (sm2)(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگیر خب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=mahdi;39562]3 سال پیش اومد اینجا پیام میداد نقل چندگانه چه طور بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر چه خون دلا سر ااین خوردم(sm21)
الان من استادش محسوب میشم(sm120)
ارهههه تکنولوجی رو میبینی گوشی من فقط دارهنقل قول:
ما از اینا نداریم(sm10)نقل قول:
[QUOTE=HO33E!N;39570]چه شاگردایی (sm120)چه خوب هم پس میدن درسا ور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]