آتئیستی که فردا امتحان اندیشه اسلامی دارد(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
آتئیستی که فردا امتحان اندیشه اسلامی دارد(sm81)
getting lonley . getting old , can you feel me ? (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1. دین اسلام از هرگونه تحریفى محفوظ است و تحریف نمى شود، ولى دین و کتابهاى آسمانى سایر دینها تحریف شده است؛ خداوند مى فرماید: «انّا نَحنُ نَزَّلنَا الذّکرَ وانّا لَهُ لَحفِظون»؛ ما خود این کتاب را فرو فرستادیم و خودمان از آن نگهبانى (و نگهدارى) مى کنیم. (حُجر، آیه 9)در حالى که کتابهاى آسمانى دیگر مانند تورات و انجیل تغییرهاى فراونى کرده و مطالب غیر معقول و خنده دارى در آنها دیده مىشود، که کُشتى گرفتن یکى از پیامبران با خدا یکى از نمونههاى آن است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 1
(sm81)
دیجی خطر
خوب بود
قضیه پیشی گرفتن ماده بر ضد ماده هم که روشن شده تقریبا (sm127)
sigur ros(sm118)
شانه خالی نمی كنم، زيرا
با تو همواره رو به رو هستم
باش تا صبح دولتم بدمد
شانه خالی نكن ، بگو هستم
يا بگو از چه دوستم داری
يا نگو ترک خانه خواهی گفت …
هم بگو هم نگو ، كه من عمری ست
خسته از اين بگو مگو هستم
بعد ازین رد گريه هايم را
جاده ها چشم بسته میخوانند
چمدان های خسته می دانند
رهسپار كدام سو هستم
من تو را برگزيدم از همه ی
دلبرانی كه عاشقم بودند
همه ی عاشقان من اويند
من هم از عاشقان او هستم
خاطرت هست قايقی كه شكست
سينه ای از كدام دريا بود
پس به خاطر نگه ندار امروز
سكه ای در كدام جو هستم
مهربان! حرف داشتم با تو
يک جهان حرف داشتم با تو
يك جهان حرف بودم و حالا
عقده ای مانده در گلو هستم …
در اتاقی كه بی تو قبر من است
روی تختی كه جای خالی تو ست
چون تو گرمم نمی كنی كفنم
تو كه سردت شود پتو هستم
تو كه تنها شوی به غير از من
به سراغ كسی نخواهی رفت
من كه تنها تر از توأم، تنها
با تو محتاج گفتگو هستم …
زنِ شومرده ای ست زندگی ام
چشم غسالخانه ای دارم
زندگان تمام دنيا را
با همين گريه، مرده شو هستم
سرم از آستانه ات خالی ست
جای من روی شانه ات خالی ست
تا ابد نيستی و با اين حال
تا ابد با تو رو به رو هستم …
حسین صفا (sm50)
مخلصم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ازین کارا خیلی دوست دارم.
چندسال پیش بچه بودم یه برنامه اهنگسازی داشتم خیلی بهش ور میرفتم که یه سری بیته پیش ساخته داشت.نمیدونم اسمش چی بود فکر کنم همین اف ال بود.اقا به یکی ازینا ور رفتم فرستادم نود.اون موقع که دوربین نود داشت بعد ملت موزیک میساختن میفرستادن(بیشتریش دانلودی بود) بعد اسمشونو اخره دوربین نود میخوند عادل.اسمه منم خوند(sm2)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم. کارت درسته دیگه.(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)دادا ادامه بده خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا دوستم داری؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد و خاطره موس رایدر بخیر(sm70)
این معنوی نژاد بازیکن تیم والیبال و میبینم یاده هاشم بیگ زاده می افتم (sm2)
( Gary Moore - Still Got the Blues ( Live Montreux 2010 (sm74)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شباهت عجیب ۲ ستاره: (sm2)
مخلصم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دلم میخواد اول برم یه دونه ازین دی جی کنترلرای پایونیر بخرم. با کلاسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا من کاریو جدی نمیگیرم.نمونشم رشته تحصیلیم تو هنرستان تصویرسازی کامپیوتری بود.بعد فوتوشاپ و کورل تخصصی بلد بودم.البته نه بخاطره درسامون بخاطره علاقه خودم.تو هنرستان تنها کاری که نکردیم درس خوندن بود.(sm2)
بعد یه انجمنه موبایلی اون قدیما فعالیت داشتم توشم مدیر بودم.واسه یه 2-3 نفر امضا و اواتاره تخصصی طراحی کردم،اقا از فرداش کارم شده بود اواتار زدن واسه ملت.
ولی ادامه ندادم الانم کلا یادم رفته(sm2)
که او هرگز نمیخواهد چنین آیینه ای وحشت نما باشد ...
دارم ار دوری تو دق میکنم حالیت نیست
(sm2)تو فکرشم برم عضوش شم منم باهاشون برم عکستو بدن انواع شکنجه ها رو روت انجام بدیم بعد از جهاد نکاحت بدیم با ار پی جی منفجرت کنن سر قبرت بزنیم شهید در راه عسلام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما به جا روشن عنی گوشیو بردار باس پاشی یواشکی خودتو شکنجه کنینقل قول:
اوووف تیپِ جدید شاهین (sm88)
ترجمه کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه نخورنقل قول:
خو تو الان چرا از شاهین خوشت میاد این همه توهین کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
!نقل قول:
مشکل تو و امثال تو اینه تعادل ندارید یا از این ور بوم میخواید بیوفتید یا از اون ور بومنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]hنقل قول:
تایید داداش
تاحالا شده به عشقت بگی هیچ وقت برنگرد (sm50)(sm81)
والیبال (sm27)
از عشق که میگی دیونم میکنی
تولید اخوندها ی فوق پیشرفتهنقل قول:
که خود امریکا که ابر قدرت جهان هنوز به این تکنولوزی دست نیافته(sm2)
یک توپ جنگی در مشهد منفجر شد/ 2کشته و یک زخمی
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه اهنگیه گذاشتی رو وبلاگت.اولش که خرت خرت میکنه فکر کردم صدا از لب تاب میاد ریدم به خودم گفتم خراب شد رفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]