(sm50)من نصفه شبا تازه بیدار میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)من نصفه شبا تازه بیدار میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نیمه شب به بعد وقت بیداری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته واسه من بیشتر به خاطر حجمه :دینقل قول:
توفیق اجباری دیگه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم استفاده میکنیم ...
(sm10)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
آهای فرصت کم.. آهای راه زیاد
ی عمر فاصله بود از تو به این آغوش(sm74)
شبم خوابید و من نخوابیدم(sm178)
به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم
بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم
الا ای همنشین دل که یارانت برفت از یاد
مرا روزی مباد آن دم که بی یاد تو بنشینم
جهان پیر است و بیبنیاد از این فرهادکش فریاد
که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم
ز تاب آتش دوری شدم غرق عرق چون گل
بیار ای باد شبگیری نسیمی زان عرق چینم
جهان فانی و باقی فدای شاهد و ساقی
که سلطانی عالم را طفیل عشق میبینم
اگر بر جای من غیری گزیند دوست حاکم اوست
حرامم باد اگر من جان به جای دوست بگزینم
صباح الخیر زد بلبل کجایی ساقیا برخیز
که غوغا میکند در سر خیال خواب دوشینم
شب رحلت هم از بستر روم در قصر حورالعین
اگر در وقت جان دادن تو باشی شمع بالینم
حدیث آرزومندی که در این نامه ثبت افتاد
همانا بیغلط باشد که حافظ داد تلقینم
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی شاسکوله تو گروه رسمیه
یکی اومده عکس محسنو کات کرده با سایز و کیفیت تخمی
باز یه شاسکول دیگه اومده از ایسنا گرام روزبه عکس گرفته ! ببینین محسنم هست !
یعنی یکیشون عقلش نرسیده بود عکسو بذاره
(sm120)
ممر نمیری که اول صبی اومدم صداتو گوش دادم ، الان کف اتاقم (sm2)(sm2)
ممر جدی میگم صدات اوج داره ، سعی کن رو ترانه هایی کار کنی که اوج داره
(sm59)نیم پرده از این بالاترم خوندم بعدشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوجِ کارای خودم بیشتر به صدام میاد (sm173)
ممر خواننده ای با دوازده دانگ صدا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد دیوث من دو سه بار اسمتو با نام سجاد نهاوندی دادم پ چرا نمیگی فامیلیتو تغییر دادی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر جدی میگم صدات میتونه تنور بشه . از نت های رو به بالا شروع کن
نرو سراغ باس و باریتون
سر اَرشد شیر جَمل انداز منم قاسم بن الحسنم(sm171)
آمدم گردن یل های عرب را بزنم قاسم بن الحسنم
فک کنم ممر جو گیر شد(sm2)
(sm178)
فراری از شکار (sm50)
(sm169)
گربه دارای انگلی به نام توکسوپلاسما گوندی است که میتواند انسان را تحت تأثیر قرار دهد؛ این انگل بر روی تغییر رفتار اثر میگذارد و موجب احساسات منفی و اسکیزوفرنی میشود و رفلکس را تقویت میکند.
«دانیل میلز» محقق دامپزشکی در دانشگاه لینکلن در انگلستان عاشق گربههاست؛ تحقیقات، او را به این واقعیت رساند که گربهها مانند سگها، صاحبان خود را دوست ندارند.
آزمایش دیگری که توسط ژاپنیها در سال ۲۰۱۳ انجام شد نشان داد گربه صدای صاحب خود را نمیشناسد و در مقابل آن واکنشی نشان نمیدهد؛ در واقع گربه نسبت به صاحب خود یک حس بیتفاوتی دارد. ( همون گربه کوره که قدیمیا میگفتن (sm120)
باسلام
اپلودبازازامروزصیحerror 500میده.لطفآاصلاح فرمایید.
باتشکر
(sm2)
ديگه كم كم مسئوليت تمام سايتا داره ميافته به گردن امير (sm2)
(sm2)
اصن نت قطع میشه تقصیر امیره (sm120)
خواب | قطعه اي اكشن و رمز آلود
نوید داری مینقدی ؟
هرکس این پست رو میبینه یک صلوات بفرسته این 10 روز این پست آپ میمونه
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد
(sm115)
(sm178)
والا اصن انگيزه ش نيست (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه چند خط دارم درباره خواب مي نويسم (sm172)
گفتم نکنه فردا شده و من بی خبرم (sm25)
تو نوشتی؟ کو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم می نویسم (sm59) محسن میخونه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منو همون شبی که منتشر شد محسن خوند (sm132)
الدنگ تو وارد حیطه ی مناتقده نشو ، راجع به کاور بنویس (sm70)
انگار یکی داره فرو میکنه درونت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصفشو نوشتم (sm132)نقل قول:
محسن همینطوری ادامه بده تا 1 سال دیگه 200 کیلو رو رد کرده(sm120)
آفرین ممر خیلی خوب خوندی (sm176)
هرکس این پست رو میبینه یک صلوات بفرسته این 10 روز این پست آپ میمونه
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد