خب اجباری نرفته بیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اجباری نرفته بیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77) چند سالته عمو جون ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب یه بار حله ازت شنیدیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بز سربازی نرفتم نه که سنم به سربازی نرسیده باشهنقل قول:
غیبتمم به حد خریدن نرسیده
اون قانون اول که قرار بود بتونیم بریم واسه گواهینامه خیلی خوب بود ولی این رییس نظام وظیفه نذاشت الان شده اونایی که ثبت نام کردن برای خریدنه غیبت
خب اونا که اخرش میتونن بگیرن خیلی زحمت کشیدید با این قانون کـیریتون
گاو حالا اومدیم این قانون خرید رو برداشتن یهویی بعد تو میخوای چه گوهی ینی ببخشید چه خاکی به سرت بگیری (sm120)نقل قول:
اساسا تو هر اداره ای بری و نقش آدم بیچاره رو بازی کنی کارت راه می افتهنقل قول:
ملخ حالا اگه به اونجا رسیدیم یه گهی میخورم(sm2)نقل قول:
من دفعه اولم نیست میخوام اینکارو بکنم جاهای دیگه هم بوده ولی مشکل اینجاست کلا قیافه و هیکلم به بدبخت بیچاره ها نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ، نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
شاسکولنقل قول:
ما که رفتیم تسویه دانشگاه رو گرفتیم هفته بعدش رفتیم دفترچه گرفتیم (sm120) البته تقصیر رفیقمون شد میخواست بره اونور نشست زیر پای ما دیدم بد نمیگه ارشد میخوایم چیکار (sm120) هیچی رفتیم سربازی جات خالی من اینور اون اونور (sm2) برگشتیم نتونست بره اونور گفت بشینیم بخونیم برای ارشد زرتی قیبول شدیم (sm2)ینی دو تفگندار (sm120) بعدشم جور شد رفت
ای مرتفع بی درد (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
حالا من فردا درستش میکنم میام تعریف میکنم
میری اونجا خیلی رسمی درخواست میکنی و خیلی رسمی درخواستت رو رد میکنننقل قول:
بعد خیلی غیر رسمی التماس میکنی و بعد خیلی رسمی درخواستت رو قبول نمیکنن
بعد آشنا پیدا میکنی که در این صورت دیگه رسمی و غیر رسمی در کار نیست و قبول میکنن
حالا من بخوام کامل بگم در این مقال نمیگنجد خیلیم مشکلی تو رانندگی ندارم که کسی بخواد جلومو بگیره گواهینامه بخواد ولی خب پلیس که میبینم خایه هام قلقلک میشه چون قبلا یه 2-3 باری سره همین نداشت یکی 200-300 کردم تو حلقشوننقل قول:
از نظره خارج رفتنم که کونم پارست اگه کارت داشتم والا کلا میرفتم یه بارم اومدم قاچاقیشو تست کنم ولی داشت بگایی میشد
قیافمو که کاریش نمیتونم بکنم لباس پاره پوره هم بپوشم بازم حتی از نظره خودم مثه بدبختا نمیشم(sm2)نقل قول:
اخه شناسنامم موجوده همونو میکنم تو حلقش میگم بده میخوام برمنقل قول:
حالا سوال بعد
جریان این شناسنامه جدیدا که مثله پاسپورته چیه ماهم باید بریم بگیریم؟
آدم زنده ای که جلوشون وایساده رو تکذیب میکنن و ندیده میگیرن شناسنامه که دیگه عضو جایی نیستنقل قول:
1جفت دستکش لاتکس و 1 قوطی وازلین هم به عنوان Plan B میبرم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
این کاملا واسه برنامه ی اصلیه و خارج از هر پلنی تشریف داره از همین راه وارد بشی احتمالش زیاده که موفق بشینقل قول:
موکل چرا احراز هویت نشدی تا الان (sm2)
احساس ربات بودن بهت دست نداده تا حالا (sm2)
هاااااااااااا من ربات بیدم تو از کجا وَفَهمیدی؟(sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف کن چندتا گروه فوق العاده دارک و سنگین متال معرفی کن ، از سوئد و نروژ و کلا حوزه ی اسکاندیناوی باشه بهترِ
یاده اون کامنتم تو 30نما افتادم زیرنویسم که نذاشتن
میرم تو کامنت فحشو میکشم بهشون(sm2)
اخه هرچیم میکشم از این ماشین و ماشین بازی میکشم کیرم توش
کارت ملی اصلیمم تو ماشین گم کردم ولی اب شد رفت تو زمین
عکسش ماله دوران نوجوونی بود میخواستم یادگاری نگه دارم(sm81)
با تشکر از وبسایت وزین و پرمحتوا و عالیه شما که به حق بهترین و بزرگترینه.
از مترجم سایت درخواست دارم این فیلمو ترجمه کنن چون واقعا حیفه
باتشکر
(sm74)
اسم یارو هم نوشته بودم ولی فکر کنم فامیلشو اشتباه نوشته بودم کلا حذفش کردن(sm2)
حالا میرم میگم سایتتون خیلی کـیریه اه اه درشو گل بگیرید با اون مترجم کـیریتون.گوگل ترنسلیت بهتر ترجمه میکنه(sm2)(sm2)(sm2)
زیرنویس فیلم ویل اسمیت هم هنوز نیومده
ج...اکشا با این کار کردنشون
بعد ادم یه فیلمای تخمی میبینه زیرنویس دارن که حتی ارزش دانلود ندارن
رادیــــــــکــــــــال ... (sm19)
زادمهر داشت حرف میزد یهو دست راستشو گرفت و یه ذره حرف زدنش چرت و پرت شد فکر کنم سکته ناقص زد
برای کیسه ها دلم میسوزه
امروز ببریم دیگه اختلاف امتیازو با 2 دستشونم نمیتونن نشون بدن(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
این چندتا به ذهنم میرسه الان ، بعدا چیزی یادم اومد میگم بازنقل قول:
Paradise lost - doom vs - shamrain - katatonia - him - saturnus - draconian - venus doom - bullet for my valentine
اول گفتم این احمق چرا با دست زد ولی وقتی صحنه اهسته رو دیدم قشنگ معلوم بود رد شده بود علیپور تو گل کرده بود.رسما یه گلو خرید
حالا میرن تو فاز اتوبوسی
اینقدر از این قاضی متنفرم از داچ علی متنفر نیستم
اصفهان چرا بالا شهرش جنوب شهره :))