برادران رايت يه جفت پسر عمو داشتن
به نام برادران لفت ،
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
اونا چون به چپشون بود به جايي نرسيدن
نمایش نسخه قابل چاپ
برادران رايت يه جفت پسر عمو داشتن
به نام برادران لفت ،
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
اونا چون به چپشون بود به جايي نرسيدن
من کلا همیشه یه چی بین خوشبینی و واقع بینی هستم ... تئوری رو که امید نداشتم قبول شدم ، شاید ایم هم مثل اون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین فرمون رو همیشه تو چاله چوله های زندگیت داشته باش ؛ ایشالله قبول میشی و یه شیرنی کت و کلفت بدهکار ما میشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- هیچ پسری دختر رو واسهسکــ.س نمیخواد !
هیچ دختری هم پسر رو واسه پول نمیخواد !
.
آره !
دلفینا هم پرواز میکنن!
گلشیفته هم مــ.مش 85!
الکسیس پرده داره!
حقیقی هم که همه پنالتی هارو گرفت !
لامپم از کــ.ون من کشیدن بیرون!
.
تو هم که جــ.ق نمیزنی!! :|
اگه بلايي که احمدی نژاد و روحانی سر ما آوردن، را در تاريخ ثبت کنن...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هزار و چهارصد سال ديگه،
سه ماه برامون زنجير میزنن!!!!
موقع تئوری به همه گفتم اگه قبول بشم همه رو بستنی میدم ، مجاز که شدم همه دندون تیز کردن ... ولی آخر به خیر گذشت ... ولی اگه اینو قبول بشم همه رو شام دعوت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله ، نه واسه شیرنی ما ، واسه خوشحالی تو ؛ ایشالله که قبولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو عروسی برادرش تا صبح پشت در اتاق بیدار میمونه میگن تو چرا بیداری؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه بابام گفته انشاالله بعد داداشت نوبت توئه!!!!!
به فرزندان خود دزدی و خــ.ایه مالی یاد بدهید..
.
.
.
.
.
.
.
.
کسی با یادگرفتن شنا و سوارکاری نماینده مجلس نمیشود....!!
تو عروسى ها من که ميرم برقصم همه از وسط ميرن کنار با گوشى هاشون ور ميرن, تموم هم که ميشه رقصم به هم ميگن zapya تو روشن کن