(sm51)Like a virgin
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)Like a virgin
مسائل جغرافیایی رو بذاری کنار این طرف سطحش بالاتره بخاطره کوه.و از قدیم سکونت این طرف بیشتر بود تا اون طرف اون طرفو 20-30 ساله دارن گسترش میدن ولی از قدیم خونه ها اون ورم زمین و باغ و اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرین تر از شربتی ! (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm219)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامان خوب شوتی زد کلا بازیکن خوبیه این برانکو کونی نمیدونم چرا اعتقادی بهش نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)(sm172)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد مطمئنی این شعر واسه مولاناست؟
ی آهنگ از حافظ ناظری گوش دادم همش میگفت یاهاهاها دِل آهاهاهاها دِل واهاهاها دِل, فکر کنم اون لحظه حکم دل بوده آس و شاه و بیبیشم افتاده بود دستش
》عذرا نبودنم حدی داره《
@OfficialPersianTwitter
شعر معرکه(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که شوخی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اصفهان خوبه بری بتابی تو شهر
یه بریون بزنی بر بدن
صدای عشق منو تو،که تلخ گریه اورهتو اون سکوت قصه ای،شاید صدای اخرهبعد از منو تو عاشقی، شاید به قصه ها برهشاید با مرگ منو تو،عاشقی از دنیا بره(sm50)
فقط كه تابيدن نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچي بخواي هركاري داشته باشي امكان نداره گيرت نياد با تهرون فرقي نداره
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm176)نقل قول:
یک دنیا ممنون ... (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو داشتم
از این دوتا هم خوشم اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)(sm111)نقل قول:
سلیقمون نزدیکه با این تفاوت که من saturnus رو عاشقشم از همشون بالاتر میدونم
نه یه مقدار از این چیزا ضعیفه مخصوصا لباس و رستوران :))نقل قول:
ولی در کل عالیه جاهای لوکسش هم که توپه من یادمه یه سالی اومده بودم اصفهان توی تهران به زور cls500 نسل جدید پیدا میشد تو اصفهان من چند تا دیدم. اصلا مونده بودم خیلی باکلاس بود
میگیرم ببین چجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار این گروه (Batushka) رو خیلی میپسندم ، خیلی خیلی زیاد ...
فقط دقیقا نمیدونم تو چه زیرشاخه ی متال کار میکنن
و البته این سه تا هلندی ... که عالیه کارشون ... فراتر از عالیه کارشون
منظورش ارین بهاری؟ جدا از پازلنقل قول:
کارای saturnus آهنگسازیاشون خداس all alone رو برای نمونه گوش کن تا آخر عالیهنقل قول:
اونام خوبن آره به نظرم بلک و دث/دووم میشه گفت
بچه اصفهان باشی بلدی کجا بری چیو پیدا کنی اصلا ضعیف نیستنقل قول:
چندسال پیش یه ساید ویرپول امریکایی واسه رفیقم تو اصفهان پیدا کردم واسش فرستادم تهران اصلا لنگش نبود تهرون
رستوران ایتالیای سنتی لوکس گردان همه رقم داریم لباسم خاقانی و نظر و توحید پره نمایندگی برند هاست الان من خودم همه لباسام پوماست خب از کجا خریدم
نچنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اگه میخواست جدا بزنه که میزد آرین بهاری احتمالا یه عقب افتاده ی دیگه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توجه به شاعرش فکر میکنم باشهنقل قول:
نُــــچ(sm2)نقل قول:
علی رهبری و آرین بهاری همکارن و با هم یه گروه دارن دیگه اسیر هم نیستن که هر کدومش خارج از گروه زندگی و کار خودشون رو دارن
واسه فیلم ویل اسمیت ویتنامی اومده.پرتغالی اومده.صربی اومده.رمانیایی اومده.کره ای اومده.یونانی اومده.اندونزیایی اومده.نقل قول:
بعد فارسی نیومده.من حق ندارم به این کونکشا فحش بدم اونوقت؟
آقا دکمه غلط کردم کجاست؟ :))نقل قول:
همین دیشب یادی کردم از جعفر پناهی
ببیند چه فیلمی گرفته از یه شب خیابون گردیش تو شوش و حوالی
(sm81)نقل قول:
نه عزیزم نفرمایید شما عزیز دلینقل قول:
مازیار قربونت بره(sm2)(sm2)
کماکان کوشان در حال گند زدن به سابقه ی هنری نداشته ی خود است ...
مازیار دیگه کیه؟نقل قول:
من فقط نمی دونم چرا فن هام نیومدن شما رو ادب کنن:))
دیدی گرافیک اولش که لوگوی وارنر و ایناست چقدر خوشگله و لایته.کامل سفیده یاده محصولات Nivea Sensetive افتادم که برای پوستای حساسه و سفید رنگنن.این فیلمم برای ادمای حساسه(sm81)نقل قول:
یعنی واسه ما ساختنش ... (sm74)نقل قول: