امیر در ضمن وقتی آلبوما اومد اون قضیه رجوع به انجمن که بت گفتم یادت نره یه دفه تو یه روز دیدی کاربرا دو یا چند برابر شدن(sm132)منتها خب دیگه باید آلبومو زود تر از همه ساتا بذاری و هاست نریده باشه مث من و ما که خودمم از یه جا دیگه گرفتم(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر در ضمن وقتی آلبوما اومد اون قضیه رجوع به انجمن که بت گفتم یادت نره یه دفه تو یه روز دیدی کاربرا دو یا چند برابر شدن(sm132)منتها خب دیگه باید آلبومو زود تر از همه ساتا بذاری و هاست نریده باشه مث من و ما که خودمم از یه جا دیگه گرفتم(sm25)
سلیقه ی الی حرف نداره (sm19)
فقط این سامی بیگی وصله ناجوری نمیدونم از کجا پیداش شد (sm54)(sm25)(sm120)
سامی بیگی رو به در گفتی دیوار بشنوه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی صحبتت با اکبر بود؟ (sm2)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا فهمیدی؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم ابروی بنده خدا حفظ بشه چون خودش تا حالا عمومی اعلام نکرده بود (sm2)
حال کامنت گذاشتن ندارن(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
صدای مازیار قشنگه , تینیجری , احساسی ولی جهانبخش فقط ادا در میاره (sm120)سامی بیگی رُ خوب اومدی (sm120) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)