گشت چند شب پیش گرفتمون (sm2)
عدم رعایت شئونات اسلامی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گشت چند شب پیش گرفتمون (sm2)
عدم رعایت شئونات اسلامی (sm2)
(sm98)بیشتر دنبال سریالای متفاوتم خسته شدم از مافیا و قتل این چیزانقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تو خیابون کلنجار میرفتی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نکنه کیون لخت بودی
اینم نگاه متفاوتی داره ، همش جنگ و جدال نیست ، بیشتر در مورد مغزها هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا دیدی اصلا ؟!
Outlander
مثلا با اینکه درام کاملا ساختار شکنه داستانشم که خیلی جذابه
ن ِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه با دوز دختر تو ماشین بود داشتیم می چرخیدیم تو خیابون ساعت 8 شب اینا بود باو من حواسم نیود رفتم تو یه خیابون خلوت ..دیدم ماشین گشت امنیت اخلاقی پشت سرمهنقل قول:
..وایسادمو کلی خایه مالی کردم نبردمون (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)لامصب هرکی میرسه میخواد فرو کنه به دخدرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت دستت دور گردنش بوده (sm2) گفتم گو نخور دیگه یه دسی نزن واسه من (sm2) شانس آوردم 5 دقیقه قبلش نگرفتمون (sm2)
ولی تعهد گرفت (sm70)
برقا رفته بودن الان نقلتو دیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسینو(sm19)
مگه از جونم سیر شدم (sm2)نقل قول:
(sm120)بین اون اسکاتلندیا کک مکی این شیشه رو انداختننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که همه میخوان دختره رو بزنن زمین حال نمیده !نقل قول:
the kenick رو ترجیح میدم
ببین یک قسمتو(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خوب شد لامپ 100 اکرانش عقب افتاد
کاش میگرفت ، چای و شیرینی میفتادیم (sm2)نقل قول:
ریده بودم اولش به خودم (sm2)نقل قول:
نشد که بشه (sm120)نقل قول:
قضیه چیه؟
به داد من بیچاره برسید دنبال اهنگ کمیاب اوستا کریم از بانو هایده میگردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)برین تو کف تنظیم اهنگی که زدم
عینک ریبن اصلم هر چی دارم مال تو (sm171)
فضا اجازه نمیده ، دانلود کردم بعدا گوش میکنمنقل قول:
لینکش کو ؟نقل قول:
به اون دیگه باس بگی جاروی بی خالق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لولای شکسته ی در را عوض میکنم
در را باز میکنم
میگویم بانو (sm81)
(sm70)الان فهمیدنقل قول:
حسین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی این قضیه البوم ابی چی بود دیشب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینُ دیدی؟(sm120)
عرایض استاد تو تاپیک ممر عالی بود (sm2)(sm30)
(sm77)نقل قول:
فکر کنم تقلبی باشه(sm120)
همین خوبه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
NEW.Tick90.IN می باشد و تمامی پرداخت ها تنها در این دامنه معتبر میباشد
دقیقا عین اون زدن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm120)نقل قول:
ناپولی رم چی بزنیم؟(sm120) ضریب رم 3(sm51)
بایرن دورتموند چی بزنیم؟ ضریب دورتموند 6(sm51)
سیتی یونایتد چی بزنیم؟ ضریب یونایتد 4(sm51)
احمد بازم رو ایتالیا بگا رفت(sm25)
برد ناپولی رو گرفت 1-1 مساوی کرد(sm120) هیگواین دقیقه 90 پنالتی خزاب کرد(sm120)
کایخون دروازه خالی خراب کرد(sm120)
نرینینقل قول:
بچه در قنداق و آخوند در وطننقل قول:
هردو می رینند اما این کجا و آن کجا
(sm54)نقل قول: