(sm2)
دیروز لیورلوز مارو به فنا داد امروز چلسی به فنا نده صلوات (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
دیروز لیورلوز مارو به فنا داد امروز چلسی به فنا نده صلوات (sm120)
سرمربی هلندی یونایتد اعتراف کرده که مورینیو در حال حاضر مربی بهتری نسبت به وی می باشد . فن خال می خواهد مثل مورینیو در ۴ کشور مختلف به قهرمان برسد .فن خال به خبرنگاران گفت :" من فقط سه ماه است که اینجا می باشم ولی خوزه مدت بیشتری است که در چلسی حضور دارد پس منطقی می باشد که از نظر پیشرفت و رشد تیم جلوتر باشد . آن فینال مادرید اخرین دیداری است که ما تا به امروز با هم رقابت کردیم . هاوارد وب یک پنالتی برای ما نگرفت و ما باختیم . بعد بازی بهش تبریک گفتم ولی چیز بیشتری نگفتم چون راجع به آن بازی صحبت نمی کنم .تیم های خوزه همیشه بسیار منظم هستند و برای همین هم است که او به یک مربی بسیار خوب تبدیل شده است . یکی از بهترین مربیان دنیا می باشد و فکر می کنم که از من هم بهتر است ولی ما می توانیم این بازی را ببریم و اگر من در یک کشور دیگر هم جام ببرم آن وقت دوباره با وی برابری می کنم. در ۴ کشور مختلف قهرمان شده و من نفر بعدی با قهرمانی در ۳ کشور مخلف هستم . می خواهم در انگلیس قهرمان شوم تا با وی برابری کنم ."
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]