سولوش کو (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
سولوش کو (sm172)
غلط املایی کم نداشت دوست خوبم شما همون خاننده مشتی نسیتید
اما گمان میکنم کار خوبی هست
بهت تبریک میگم
در ضمن تلخصتو نپسندیدم
ممر؟
هیچ معنای خاصی ندارد
ممنونم
(sm2)دادم احسان بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)2 روز نبودی دلتنگت بودیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخلص؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل نگیر تا صبح بحث می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه جدیه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قسمت منظورت چی بود؟ (sm29)توضیح بده (sm98)
احیاها بود نبودم.ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوارِ راست برایم مثل زمین بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و ریشتر ها ریشتر خرابکار بودم
یعنی شیطون بودم (sm120) میگن بچه دیوار راستو بالا میره..یا زلزلست بچه
این روز ها باد هم می آید..
ولی اصلا حواسم به پیچ و تاب خوردن نیست
یعنی زهنم انقد درگیر مشکلاته که اگه هوا عالی هم باشه یادم میره از هوای خوب لذت ببرم (sm172)
نقل قول:
متاسفانه غلط املایی تاپیک زیاد داره