پارســـــــــــــــا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پارســـــــــــــــا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این دوره زمونه باید دنبال ساندویچ باشی دیگه نون گیرت نمیاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Eln4z [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساندویچم نون داره خو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما که نمیشناسیم ولی خوش اومدی(sm54)
والا منم نمیشناسم ولی مرسی (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرم dlkr بود (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Eln4z [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاره سهیل شدیا (sm70)نقل قول:
کجایی خبری ازت نیست (sm39)(sm19)
خیلی درگیرم دیدی که فیسبوکمم دی اکتیو کردم(sm54)نقل قول:
انقدر دلم واستون تنگ شده بود (sm134)
آهان دیده بودم یوزرتو (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا توهین می کنی؟ خدا نکنه من وحید مشهدی باشم (sm120)نقل قول:
من وحید شیرازیم... مشهور به وحید معلم (sm120) یوزر سابق: vahid8317 (sm120)