شهر دل برای سال 79 هست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شهر دل برای سال 79 هست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون موقع که به شادمهر میگفتی چادچهر من کلکسیون آهنگای شادمهرو داشتم پ به من درباره ی شادمهر چیزی نگو ما برای این که نظرسنجی تکمیل باشه مجبوریم همه ی آلبوم ها رو بزاریم خواه قوی خواه ضعیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
الان واقعا به این نتیجه رسیدم که راست میگن دهه 70 نسل سوخته ی موسیقی بود (sm25)
کشته ی این ادبیاتتم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندسالته؟!
20نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس یاد بگبر با بزرگترت درست صحبت کنی !
یعنی آلبوم مسافر و دهاتی که اومد 3 4 سال بیشتر نداشتی پس اطلاعات شادمهریتو با من مقایسه نکن چون این دوره مصادف بود با نوجوونیه من (sm93)
نقل قول:
بابا من یادمه 5 سالم بود ملت چطوری درباره ی دهاتی حرف میزدن چون خودم خیلی خوشم میومد