[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذخیره و نمایش تصاویر و ارتقا کیفیت فایل های ویدیویی
- full HD 1080p با هر microSD UHS-1
- با سیستم اندروید و دیگر تبلت ها و گوشی های هوشمند سازگار باشد
- سرعت بسیار بالا برای کاربران حرفه ای
- خواندن و نوشتن 90/45 MB/s
- ضبط ویدئو کلاس 10
- مصرف پایین انرژی
رم سوپریور میکرو sdhc uhs-1
این دوتا مورد یعنی چی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- خواندن و نوشتن 90/45 MB/s
- ضبط ویدئو کلاس 10
.Chiko. جان
مطالبتون چه ربطی به سوالم داشت؟
مگه من گفتم تنها مارک بازاره؟ مگه من گفتم بهتر از این نیس؟ ولی موقع خرید دوربین به خاطر گارانتی بهتر توشیبا، اینو گرفتم... الان هم خیلی خیلی راضیم... سرعت و کیفیتش بی نظیره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر از این هم هست توی بازار ولی نه سیلیکون! sandisk و patriot از این بهترن
فقط توشیبا ژاپنیه (البته تایوانیش هم هست)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنس ژاپنی رو باید چشم بسته خرید
برندای دیگه حرفی واسه گفتن ندارن
patriot هم آمریکاییه، حرف نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]