مشخصاترو گذاشتم بالارو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی پی یو قبلی amd athlon ii x3 1.5 cache
نمایش نسخه قابل چاپ
مشخصاترو گذاشتم بالارو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی پی یو قبلی amd athlon ii x3 1.5 cache
شما ابتدا لازمه بایوس مادربردتون رو اپدیت کنید برای دریافت اخرین ورژن بایوس میتونید به همون لینک بالا که دادید مراجعه کنید و دریافت کنید (اگر یاد نداری اپدیت کنی ببر پیش یه کاربلد چون اگه اشتباه کنی مادربرد نابوده )نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین مدل 6 هسته سری fx مدل fx6350 هست فکر کنم دروبر 500 تومنه
ببم جان الان با تبلت خواهر زادم اومدم سایت سیستم خودم فعلا سی پی یو نداره اگه داشتم از اطلاعت برات عکس میگرفتم(sm54)نقل قول:
نگاه کن اصلا وقت ندارم برو سر اصل مطلب(sm25) همون کاری رو که توی پست قبلیم گفتم انجام بده و نتیجش رو اعلام کننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببم جان الان با تبلت خواهر زادم اومدم سایت سیستم خودم فعلا سی پی یو نداره اگه داشتم از اطلاعت برات عکس میگرفتم(sm54)نقل قول:
این مدل مادربرد ها cpu اینتل ساپرت میکنن؟
نه amd
مدل کارت گرافیکت رو نمیدونی؟ راستی چقدر بودجه میخوای خرج کنی (sm120)
nvidia geforce gt 610 2gig
چهارصد پونصد
(sm173) مسخره میکنی یا داری جدی میگی؟ به تومن چند میخواهی خرج کنی