من دارم میبینمش که (sm192)
ایناها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من دارم میبینمش که (sm192)
ایناها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه جا دیگه (sm172)
بپـــــــــــــــر برامون بخــــــــــــــــــر (sm173)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)
این امیر اقا ایول داره به مولا (sm127)(sm127)
یه سوال اقا ما 6 و 7 ساله میایم موزیک باران اما بعد چند وقت که نبودیمو سایت رفته بود رو هوا خواستیم بیایم تو فروم یوزر و پسووردمونو قبول نکرد مجبور شدیم دوباره عضو شیم
اما اینجا بعضی دوستان 2008 و 2010 هم هستند چیه قضیه کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی امیر جان اره یادمه هر چی میزدم خراب بود یه مدت افسردگی گرفته بودم خیلی ضد حال بود که خبری نداشتم خدا لعنتشون کنه الان ازاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مهم نیست امیر جان کی یادشه این چیزارو من از وقتی فهمیدم اینترنت چیه سایت ثابت موزیکم ,موزیک باران بود اون موقع هنرستان بودم الان دانشجوی ارشدم!!!!!!!!!! بعد چند وقتم که دوباره اومدم تو سایت دیگه تو انجمن نمیومدم تا اینکه خودت فول البوم استاد شجریان رو گذاشتی خواستم وارد شم یوزر پسوورد قبول نکرد دوباره عضو شدم به هر حال ممنون از اینکه اطلاع دادی ایشالا سایت هر روز بهتر بشه با وجود ادمینای گلی مثل شما(sm127)(sm127)(sm127)(sm10)
عیه چه عجب... (sm93)
دست همه درد نکنه
امیدوارم شاهد بهبود شرایط فنی در بخش نظرسنجی نیز باشیم
دست همگی درد نکنه.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ� �خخخخخخخخخ