(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)
دمتون گرم ب مولا(sm127)
بیشتر با کدنویسی ساده سایت و جذابیتش حال کردم خیلی قشنگو سبکو سادس(sm128)
عالییی(sm10)
فقط لطف کنید دو ترک تنگ بلوری و غزل خون رو جایگزین کنید
البته می تونید اول مقایسه کنید بعد جایگزین کنید
من واقعا نمیدونم آقا ممر هم با اون سایت عالی و بی نظیر چاووشی نیوز چرا آرشیوش مثل شما این 2تا آهنگ رو با کیفیت خیلی پایین گذاشته
این 2 تا رو که آپ کردم چاووشی.نت قبلا گذاشته بود کیفیتش خیلی خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Songwriters كه توي قسمت همكاران نوشتي براي شاعرها اشتباهه/ songwriter همون آهنگساز ِنه شاعر
سپاس فراوان . چشم بررسی و جایگزین میشه . مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hosseinl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از توجهتون . اما :نقل قول:
نوشته اصلی توسط new [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه(sm127)
(sm120)آورین خوبه ولی این مدلو واسه سایتای رسمی میزنن که بعد تبلیغاتی دارن .. واسه اینجور سایتا باید جوری باشه که سئو قوی داشته باشه
غزل خون من همینه ولی شک دارم یه جاهاییش اصن صدای محسن باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hosseinl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنگ بلوری رو دستی درس کردن ، مسترش داغونه ، صدای اسنیر درام اصلا میزون نیس
فکر کنم اینو کلوب داده بود اون زمان
تنگ بلوری یه کیفیت بالا داره که پخش نشده!