مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی
عالی بود(sm93)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط EmranMusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر دوست عزیز بابت گذاشتن این آهنگ بسیار زیبا از استاد بیات.
روحش شاد باشه. حس و حالش و بغضی که توی صداشه غیرقابل توصیفه (sm200)
چقد خوب بود
سلام سالروز اسطوره موسیقی استاد بایک بیات گرامی باد
درخواستی داشتم از دوستان اگر برنامه صندلی داغ با اجرای احمد نجفی و حضور استاد بابک بیات رو اگر دوستان بصورت کامل رو دارند ممنون میشه بزارند . . .
یا علی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
https://www.youtube.com/watch?v=jsoHKI5ZqHg
مثل اینکه مال یه سریال ترکیه ای هست. چون خودم مدت ها تو کف اش بودم و خیلی اتفاقی پیدا کردمش گفتم حداقل باید به شما که دنبالشی معرفی اش کنم