کسی از قیمت توپخونه خبر نداره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی از قیمت توپخونه خبر نداره؟
داداش خونتون تهرانه
(sm120) مرفهین بی درد که میگن اینا هستنا ....
نه داداش.پولش داره به زور جور میشه خداوکیلی.اگه پول داشتیم که اینجا نبودیم برادر من (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی تهران رفیق دارم اما چون کارمنده وقت نمیکنه بره.میخوام قیمتارو بدونم که خودم بیام بخرم.چطور مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون باندل بخای بخری 1530 هست تا 1650نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با باندل از 1645 هست تا 1800
البته تو یه سری از باندل ها بازی داره ولی بی ناموسا بر میدارن
زیر 1.5 پیدا نمیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبرکن بعد از عید بگیر صد در صد میاد پایین.....منم گذاشتم بعد از عید بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) خوب نگاه کن درست گوش کن بهم ببین چی بهت میگم من (sm120)اول از همه نگاه کن ببین چند درصد از مردم توانایی خریدش رو دارن بعدش بگو (sm120)نقل قول:
پولم تا عید جور میشه.بقول شما بذارم تا بعد عید.از الآن دارم تحقیق میکنم دستم بیادنقل قول:
تازه بعد از عید تولید 2015 که اومده هیچ.....تولید 2014 راحت تا 1200......1300 میاد پاییننقل قول: