اینا سردشون نمیشه تویِ این سرما؟ (sm54)
بعضیاشون انقد آرایششون غلیظه از ادم بودن خارج شدن
دیگه شبیه ادم نیستن (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا سردشون نمیشه تویِ این سرما؟ (sm54)
بعضیاشون انقد آرایششون غلیظه از ادم بودن خارج شدن
دیگه شبیه ادم نیستن (sm98)
(sm120) من نبودم اما هرکی فحش دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
;s ohva(sm81)
اون که بله فایده نداره...اما بعضی چیزا نمیشه جواب نداد ملت حرف مفت زیاد میزنن....نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه توی حالت عادیشم کسی حرف منطقی قبول نمی کنه مجازی که هیچ....
واسه الان نیست که، دوستمون گفت اینا حداقل واسه تابسونه که همچین طرحی داشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکس هرطوریکه دوس داره باید زندگی کنه...یکی از سگ بدش میاد یکی دیگه خوشش میاد..من خودم بشخصه عاشق سگ داشتن و گربه داشتنم.ولی از کفترو کترباز حالم بهم میخوره.ولی موافق این نیستم کفتربازارو باید بگیرن بکنن تو گونی... درکل اینجا از قصد فرهنگ آدمارو پایین نگه میدارن.. متنفرم از نظام دیکتاتوری.
سگ گردوندن بد نیست که
ولی یه عده از عزیزان این سگو میبرن جاهایی که نباید ببرن. یکی آورده بود بانک این حیوون میپرید رو صندلی ها صدای همه در اومد.
وگرنه سگ بیرون آوردن ایرادی نداره