هیچکدومو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچکدومو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی نفس (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان لطف کنید آلبوم درخواست ندید... اینجا قرار نیست آلبوم درخواستی گذاشته بشه
تضمین میدی قهرمان شه؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وعده سر خرمن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دو روزه درگیر تعویض ویندوز و نصب نرم افزارهای مرتبط بودم که هنوز هم تموم نشده و ادامه داره (sm172)
به محض آماده شدن سیستم حتما کار ادامه پیدا می کنه...
نکته بعد هم اینکه که از امروز عصر تا آخر هفته مسافرتم، تلاش می کنم تا قبل از رفتن یه آلبوم دیگه بذارم، اگه نشد از هفته آینده ان شاء الله
- (sm77)
نقل قول:
منم دنبالشم
تو بیپ تونز هم نیس،بهشون گفتم ولی فعلا خبری نیس
تازه الان برگشتم
به زودی با ادامه هدیه ها در خدمتم (sm132)
4 تا اهنگ بکوبون رو پخش کن شاد بشیم (sm120)