(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
عمو جون من اگه دهه هفتاد و هشتاد باشم كه اقتضاي سنم ميشه بخشش از بزرگان ميشه (sm128)اگه دهه شصتي باشم اقتضاي كجام ميشه خواستم شرايطو بدونم (sm50)(البته قصد توهين ندارم )(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sharif [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرایط خاصی نداره عمویی. کافیه یکم سِّنّتو هل بدی بالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amooo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه تا بچه داره فکر نکنم که بازم بخاد بچه دار بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خورده بالاتر بدم از اون ور در میزنه بابابزرگت میشم عمو جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sharif [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اگه حرفی زدم که باعث دلخوریت شده معذرت میخوام. شوخی بود (sm127) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amooo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خیلی دوسش دارم...
نه به عنوان یه بازیگر...
به عنوان یه انسان بزرگ....
هر کسی که نه...هیچ کسی نمیاد سه تا بچه رو به سرپرستی قبول کنه و زرگش کنه...تازه با وجود سه تا بچه ی خودش....
من با اين جور چيزا دلخور نميشمنقل قول:
(sm2)