عکس جدید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس جدید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شادمهر نرفته به مادره رفته ای خدا تو ایران زن کم بود اخه که شادمهر رفت فلیپین زن گرفت
چقدر گفتم صبر کن تا دخترم به دنیا بیاد گوش نکرد(sm88)(sm1)(sm1)
من موندم این زن رو از کجا پیدا کرد دیگه؟؟ آخه فیلیپین؟؟
ای جونم ، بچه ها فرشته اند (sm134)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلیتش مال فیلیپینه اما تو آمریکا زندگی میکنه...
تو Show , Danc مشغوله.
عکس جدید:
ملینا و با با شادمهر(sm121)
این دفعه کلیپی شادمهر و ملینا(sm121)
یه هفته دیگه تقریبا دو ماهه میشه(sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی باحال بود(sm30)
معلومه واقعا ملینا گرسنشه(sm74)
شیر می خواد
من نمی تونم دانلود کنم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]