خوب بود (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بود (sm59)
سلام دارم دان میکنم
قبلش یه سوال دیگه ای دارم
این عکس رو خودت گرفتی؟؟؟ یا یکی دیگه گرفته است
جنس صداتو دوست دارم نوید... (sm127)(sm59)
از سلول که بهتر بود
صدات هم خوبه هااااا
تو اوج مشکل داری بیشترین چیزی که تو چشم میزنه همینه
نه . خودم گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دوربين دو مگاپيكسلي (sm2)
افتضاحه(sm120)
(sm2)تو هم فقط بكوبون ما رونقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از همگي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدات خوبه فقط یه خورده جون و حس بده بهش..اینم اهنگ سختیه البته..رو صدات کار کنی بهترم میشه(sm176)
مرسي ملي (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]