نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره والا ثواب داره (sm30)(sm30)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره والا ثواب داره (sm30)(sm30)(sm30)
خطر جان خودت این عکس دراز آواترو بردار هر وقت میبینمش از خنده روده بر میشم (sm30)(sm30)
بعدم فیلمشو داری بزار (sm2)
نقل قول:
اولا فيلمش با اين مرتيكه نيست با دوست پسره اون سالشه(٢٠٠٧).ray jنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكرشو بكن فيلم **** زنت دسته مردمه(sm2)
دوما اون سال هنوز هيكلش اينجوري نشده بود كه ٢ تا هندونه بزاره تو باسنش و..... ولي هيكلشم بد نبوده(sm128)
سوما لامصب يه ٣ روزه شكرشكنم لامصب وصل نميشه،فيلمشم خودم ندارم ولي چشم ميگردم لينكه درست درمون پيدا كردم ميزارم(sm10)
منم فیلم س/ک/سشون رو دیدم قبلا شنیده بودم فیلمشون لو رفته بود یه سایت فکر کنم پخشش کرده بود بعد کیم کارداشیان شکایت کرده بود که بهش پول میدن و تمام.(sm2)
منتظریم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری بزار ببینیم ثوابشو ببر(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو كه همه جا اعلام كردن لو رفته ولي مثه اينكه خودشون از دستي لو دادنش!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي در هر صورت از ويويد اينترتيمنت كه فيلمو پخش كرده بود 5 ميليون دلار گرفت و بيخياله شكايت شد
بابا خدا خیرت بده یه وقت فیلمشو نزاری اینجا دوباره امیر بیاد بن کنه همرو (sm30)(sm30)(sm59)
این عکسم که گذاشتی فک کنم همون خود شوهر کس.کش.شه (sm30)
[QUOTE=KHATAR;368465]بابا عكس به اين قشنگي و فوتوژنيكي! چشه؟(sm2)(sm70) گذاشتم هواداراش وقتي منو ميبينن احساس نزديكي باهام بكنند(sm120)
فعلا يه سكانسشو داشته باشيد
TE]
عکس و ی سکانس ثواب نداره..لینکشو تو خصوصی بفرست که هم ثوابشو ببری هم امیر آقا نیاد بن کنه (sm51)
در انتظاریم(sm118)
نه باو فيلمشو اينجا نميزارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اين يكي ديگست گوگل كن Ray J