باو منم سري جديدشو گفتم (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
باو منم سري جديدشو گفتم (sm1)
(sm2)میفهمم میفهمم میفهممنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتم منظورت چی بود که تو پست بعدیم هم گفتم،(sm132) من الان خودم یه سری از فیلم ها که ریتشون متوسطه کم حجم میگیرم از سایت های scOrp, ShAaNiG و... 720p میزنن 450مگ 1080 800-900 مگ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرين (sm120)
تریلر جدید :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720p
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
480p
تصاویر جدید :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت 720 تریلر اضافه شد (sm132)
فک نکنم به خوبیه فصل اولش بشه (sm70)
من فصل یک رو تازه دانلود کردم ولی زیرنویسش هماهنگ نیست
چیکار باید بکنم؟
چه نسخه ای دانلود کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kaghazi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بهتر ار فصل اول شد (sm132) مهم نویسنده و کارگردانشه که کارشو خوب بلده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بی شک بازیه متیو و وودی هم بی تاثیر نبود (sm127) اما هنرپیشه های این فصل هم خیلی خوبن (sm50)