من خودم طرفدار پر و پا قرص فیلم اره هستم و به تکرار تماشا کردم این فیلم رو لطفا زیر نویس شو هم بذار تا بقیه استفاده کنند(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم طرفدار پر و پا قرص فیلم اره هستم و به تکرار تماشا کردم این فیلم رو لطفا زیر نویس شو هم بذار تا بقیه استفاده کنند(sm10)
حالا چون تو خوشت نمیاد دلیل نمیشه بیای اینجا بگی کسی دانلود نکنه شاید یکی خوشش بیاد از اینجور فیلما مثل خودم (sm50)
بعدشم زورت نکردن که بیای اظهار نظر کنی در مورد فیلم (sm98)
من فقط فیلمو سریال کره ای یا فیلما مسابقه ای موزیکال علاقه دارم(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط یاسین 35 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی با شما نبود همه اظهار فضل میکنن
شبتون خوش دوستان
عباس جون تو خودشو ناراحت نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده ک سوادتون خاک خورده از بی ابی ولی یاسین اسم پسره(sm132)شب عالی متعالی(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با شما نه دوست چینی با اون اقای نسبتا محترم
والا چس ماهی از فیلم چیزی سرش نمیشه میاد گیر میده به اینو اون (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف میخوام برم باشگاه الان دیرم شده وگرنه کاری میکردم بگه اره بهترین فیلمی بوده که تو عمرش دیده (sm2)
بچه ها ممنون از نظرتون دوستی درخواست داشت زیر نویسشو هم بزارم چشم تا امشب قرار میدم پست رو ویرایش میکنم شرمنده الان حسش نیست خخخخ
ممنون سهیل عزیز
درضمن شما برادر[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm121)
فک کردی من دخترم
قربونت