(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضووور غیر شرعی ؟؟؟؟؟
جامعه گوسفندی لايق حکومت گرگ هاست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آره من اربابتم به من احترام بگذار هیچ میدونی با کی طرف هستی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
مرگ بر ضد ولایف فقیه
حمایت از عملکردشون
با تاکید بیشتر : مرگ بر ضد ولایف فقیه (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
با تاکید بیشتر : مرگ بر ضد ولایف فقیه(sm10)
من بهشون حق ميدم به عكسها دقت كنين ميانگين سنيشون پنجاهه . خب حق دارن حسودي كنن به جووناي ورزشكاري كه دخي مخيا ميخوان حضورآ تشويقشون كنن شماهام يكم واقع بين باشين (sm2)
خوبـــ تا چیزی میشه ، شهیدان را وسط می کشند.... بهونه خوبیه واسه کاسبی بعضی ها
اینقدر که خون شهیدان به حجاب خانوما حساسه به عملکرد مسئولین و دزدی ها و اختلاس ها نیست! ... به عملکرد مسوولین و دزدی ها و اختلاس ها حساس نیست