(sm173) برنامه دارم واسش
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm173) برنامه دارم واسش
نکته ای که میخوام بدون شوخی،وجدی بگم اینه که اینکه تو اهنگاش نفس میکشه،اه میکشه،ناله میکنه و....... همون اولا جدید بود و تازه.فوقش تا البوم دومش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اگه بازم بخواد اون راهو ادامه بده که داره میده،بره برینه بهتره تا خوانندگی(sm2)
منم یه برنامه هایی دارم واسه دختره گیر بیارمش عملیشون میکنم(sm2)
(sm2) دیوث برو ماه عسلتو ببین به دخترای دبستان و راهنمایی چکار دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دبستانی چیه بابا.ماشالله خانمی بود واسه خودش(sm2)البته قیافشو یه ذره باید عمل کنه که بهتر بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشیا اون دختری که تو تیزر نقش ایفا کرد کیست؟؟؟اسمی؟عکسی؟شماره شناسنامه ایی ازش دارین عایا؟
میخوای بری خواستگاری دلتو گرفته ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrantelikani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو فیسبوک به خود بنیامین بگو برات ردیفش میکنه میره خواستگاری برات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrantelikani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان علیخانی پیدا کن بگو برات جورش کنهنقل قول:
بهترین آلبوم ساله شک ندارم