ابروهاشو (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ابروهاشو (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیسلایک
تورو خدا شفات بده(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) جای یه نفر خالیه (sm120) خیلی هم خالیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه لابد تو خوشگلی اونوقت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده!(sm2)
برای زمان خودش خیلی خوب بوده چهرش به دل میشینه....از ابرو های خیلی نازک یا تتو الان بهتره (نظر شخصی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شاهزاده خانم تعطیلات رمی ... تا دختر گل فروش بانوی زیبای من , تمامی نقش آفرینی های اودری هپبورن تا ابد در ذهن باقی میمونه
من اگر بخوام چهره یک فرشته رو تصور کنم چهره زیبای اودری هپبورن رو میبینم
اودری هپبورن جدا از هنر والاش یک انسان بزرگ و واقعی بود
در کودکی رنجهای بسیاری کشیده بود در حین جنگ جهانی کودکی خود را با سختی و گرسنگی گذراند .. تا اخر عمرش همیشه به کارهای خیر
پرداخت و به کودکان گرسنه آفریقا کمکهای بسیاری کرد
چهار ماه قبل از به دنیا امدن من اودری هپبورن فوت کرد ولی من و حتی نسلهای آینده نیز همیشه دوستش خواهیم داشت
(sm93)