(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(s m77)(sm77)(sm77)(sm77)
کـس+شعر بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تقریبا جالب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ارسلان قاسمی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب آقای بذر افشان زحمت زیادی تو این کار کشیدن همچنین آقای سلطانی عزیز.خب بلاخره هرکسی یه نظری داره در موردش.نظرتون در مورد هوش سیاه چیه کدوم یکی از سریال های من رو بیشتر دوست دارین
من فیلم سینمایی که با خانم نیکی کریمی و آقایان رامبد جوان و شاهرخ فروتنیان کار کرده بودی دقیقا اسمش خاطرم نیست که راجع به مرگ بود رو خیلی دوست داشتم اما هفت سنگ رو هم من دوست داشتم و همه قسمت هاشو دیدم.نقل قول:
ممنونم نظر لطف شماست.اسم اون فیلم هم جعبه ی موسیقی هستش سال86 بازی کردم یادش بخیر چون اونموقع من12سال بیشتر نداشتم کارگردانش آقای موتمن بودن که واقعا عالی کارکردن عکسای یادگاری با رامبد جوان زیاد گرفتم ایشون هم بازیگری عالی هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ارسلان جون خوبی داداش ؟نقل قول:
میگم یه عکس بنداز همینجوری تا واقعا بفهمیم خودتی شاید کسی بخواد از اسم شما سوءاستفاده کنه درست نمیگم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]