منو به فرزندی قبول نمیکنن؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منو به فرزندی قبول نمیکنن؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هستما.دست نخورده ام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با داشم ابوالفضل آماده خدمات رسانی به این خانواده بزرگوار هستیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بچه های اول دوم دبستان همه تبلت دارن...چه برسه به 14 یا 15 سال...(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتتون ریدین قبول میکرد خودم میرفتم با مادرش ازدواج میکردم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه تو زیاد عاشق بچه هایی میترسم اگه باشی رسما بچه رو به گا بدی (sm2)(sm30)نقل قول:
چند سال بیا زحمت بکش عرق بریز خونواده تشکیل بده اینم از بچه هات (sm102) یعنی قشنگ وقتی هم که مُردی درست میرینه رو جنازه ات (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_77 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا متاسفم (sm25) ......... الانم تو خود ایرانم اکثرا و جدیدا همینجور شده (sm178) ریدم تو دهن هرکی که شبکه ها رو آورد تو اجتماع (sm89)
وقتی جنبه و شعور و فرهنگ نباشه ازین بدتر میشه (sm3) ........ حالا صبر کنید این بچه ناخلف ببین چند سال دیگه دست به چه کارهایی خواهد زد (sm54)
مشکل پدر مادر ها و نوع بزرگ کردنه
طرف خودش پول نبوده براش گوشی بخرن از بچگی براش عقده شده , حالا فکر میکنه برای بچش بخره بچش حالش خوب میشه
خب نمی فهمی میرینی به تربیت بچت
زیر 16 سال گوشی اصلا معنی نباید بده برا بچه
تو فک کردی الان خیلی راحت بچه های امروز مثل من و توان از همه چی قانع بشن (sm70) بچه های امروز 10 به بالا مخ پدرمادرشونو تلیت میکنن (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میره مدرسه دست هم کلاسی هاش که سر از تخم بیرون نکردن(sm89) تبلت و موبایل و همه چی میبینه اینم میگه منم میخوام حالا بیا درستش کن (sm25)
باید درست تربیت کنه بچه شو عربستان که اصلا آدم نیستن (sm3) بعضیا جنبه ندارن یعنی درست تربیت نشدن وگرنه بیا خودم نشونت بدم
بچه ای که امسال میره اول ابتدایی همه چی از 2 سال پیش براش گرفتن چیزایی که من و توام نداریم (sm172) تبلت و لب تاب و گوشی خداتومنی و اینترنت و پلی استیشن و هزار کوفت و زهر مار دیگه ............ ولی خب بچه مودبیم هست تو این شبکه هام نمیره سوادشم داره (sm120)
بعضی از بچه های امروز بلانسبت که میشنوی انقد رودار و پررو هستن باید بگیری ببری بندازی تو طویله پیش گاو گوسفندا (sm142)
یه مشت علفم بدی به خوراکش که حالش جا بیاد (sm98) ......... من اگه دستم بش میرسید رسما میگرفتمش اول خودم مثل سگ شهیدش میکردم بعدش واسه شروع عملیات فاک پاس میدادم به دوست عزیزم ابوالفضل (sm2) اون دیگه قشنگ تا ته بچه رو به گاه میده میگی نه صبر کن بیاد از خودش بپرس (sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]