(sm120) ولی 65 تومن هست این (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) ولی 65 تومن هست این (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Tplink رو گفتمنقل قول:
(sm120)
(sm120)
میگم که این ساخت تایوانه
در ضمن
قیمتش tp
خلاصه اخرش اون قیمتی که برات پخ کردن پشیمونم نمیشی
تایید میکنم الان بهترین مودم تو بازار هست (sm10) شک نکنید از خریدش پشیمون نمیشید (sm127)نقل قول:
(sm120) digikala رو ول کن مودم tplink رو شیراز بیا برات میخرم 60 تومن (sm70) خودشون فکر کنم 45 بخرن شایدم کمتر (sm27)
شدیدا مودم های Zyxel مودم های خوبی هستن من خودم داشتم واقعا تایید میکنم عالی هستن (sm10)
(sm27) ای بابا تو هم که نخریدی
نگران نباش به راحتی فروش میره ولی خداییش مودم خیلی خوبی هست واسه خودت استفاده کن این tplink بنجله (sm30)نقل قول: