ویندرو رو تعمیر کن
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندرو رو تعمیر کن
بلد نیستم روشش رونقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا شما ادعا می کنی که تجربه ات بیشتره.دوست عزیز من رشته ام نرم افزاره اما کارم تعمیرات سخت افزاره.درسته تجربه حرف اول رو می زنه.در ضمن اینایی که گفتی خودت هنگ کردی.کامپایلره جاوا بساز!!
(sm120)(sm120)حالا شما همون یک ide بساز خودش برامون کد بنویسه کامپایلر نخواستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Masoud-70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین ویندوزی که ریختی بزار بیاد بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میخاد بره برای نصب یه گزینه اضافه شده به نام repair
انو بزن بزار تا تموم شه
مربوط به یک فایلیش هست خوب شاید آخر سر نشد ریستور کردم تموم بشه خواستم بدون هیمن ریستور درستش کنم ولی نمیدونم چرا حس میکنم دوران pc ها تموم شده الان یک جوری بهترین چیز سرفیس ماکروسافت هست عجب چیزیه ناموسا با اون قلمش (sm155) حیف باتریش غیر قابل تعویض هست
ببخشید شما بیل گیتس بودید و خبر نداشتیم.من عذر می خوام.شما دکتری کامپیوتر بودید من جسارت کردم.شما که سطح اطلاعاتت این قدر بالاست باید بتونی یک ویندوز رو مدیریت کنی!!!
(sm93)
چرا بهت بر میخوره خوب میگم باید روش دیگه ای باشه خخخخ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Masoud-70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا همونی که گفتم امتحان کن
نه عزیز بر نخورد بهم.از این مشکلات خیلی داشتم یه سری ها با تعویض ویندوز حل شده یک سری هم تعویض قطعه.گاهی اوقات یکی از خازن ها اطراف cpu نشتی داشته که با تعویض مشکل هنگ کردن و بالا رفتن دمای cpu و... حل شده.