خیلی مبتدی بود(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی مبتدی بود(sm51)
مرسی دستت دردنکنه ولی بیا یک وایفای واسه من با اپ اندروید هک کن قرارداد میلیاردی میبندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک جوری میگی به این حد برسن انگار نشته یک باگ پیدا میکنن (sm120) همین امروز یاد گرفتم جیمیل هک کنم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مازراتی
(sm10)
تو هم که فقط بگو مبتدی بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه برنامه دارم واسه گوشی اندرویدی خودم
هر کیو بخوام هک میکنم
کمتر مودمی از دستم در رفته.....
البته پسورد نمیده خودش کانکت میشه...
البته گوشی باید روت باشه.
(sm70)تو حتی نمیدونی اسم اون اپ چیه 98 درصد وای فایارو راحت میشه پسشو گیر اوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب آره ولی هک کردن هم کار آسونی نیست که هر پدرسوخته ای تونست بیاد هک کنه بعضیا فقط ادعاشون میشه به اینا میگن جوجه هکر قرمساق(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمشو نگو دوتاس یکی هم هس پس میده با ضریب خطا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمشو لطفن نگو اوخ همه لمرا واسمون هکر میشن...
ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه(sm2)نقل قول: