(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
نه مگه این دیوث رو نمیشناسی فقط از عقب دوست داره (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه از عقب دوست دارم بکنمت دیوووووث(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن تو دوست داری همیشه جلو وایسی از عقب تقویت بشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جهتش رو اشتباه فهمیدی من عقب درست ولی تو هم جلو(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جلو من(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2ساعت فک کردم این کجاست خاصه مثلا(sm178)
نگو چیز بتمن بوده(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها موردی که نفهمیدم همین بود دمت گرم(sm19)(sm120)
اون کیوی یه خورده شکل سیب داره البته به نظرم زیاد چیز خاصی نداره
این آواتار مسخره چیه بابا از همون پسر کوچولو خوشگلا بزار این چیه دیگه هوی صادق دیوث با توام هستم عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]