روزی چند ثانیه کار مفید تو شرکت انجام میدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
روزی چند ثانیه کار مفید تو شرکت انجام میدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ایران 1 ساعت کار مفید انجام میدن (sm120) من حداقل 2 ساعت (sm128)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول میرم اونی که حالمو گرفته یه پس گردنی توپ بهش میزدم حالش جا بیاد بعدش هم میرفتم سراغ یه دختر بدون اینکه کاری کنم دوباره بر میگشتم(sm2)
نچ نچ نچ خجالت نمیکشی(sm2)نقل قول:
احسان صالحی ! سوال ژنسی چه نوع سوالی میباشد آیا؟!(sm30)
سوال ژنسی اصولان درباره ژن هست خخخخخخخخخخخخخخخخخ
جواب پ خ شد ، مطالعه نمائید (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط کارن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری میتونم تو کروم دسکتاپ یه سایتی رو که باز میکنم اتوماتیک رو حالت mobile view نشونم بده؟
یه سری از سایتا پشت url یه m میذاری ردیف میشه ولی واسه همشون این روش ج نمیده
الان این پسرک میاد میگه تو هکری بلد نیستی با یه مرورگر کار کنی (sm2)