کدوم آواتار؟ من زیاد آواتار عوض کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم آواتار؟ من زیاد آواتار عوض کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری بگم کدوم آواتار؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونی که عکس یه پسر ایرانی حدودا 20 و خورده ای ساله بود پشتشم یه منظره
اولین آواتارت یادت نمیاد؟(sm77)
نقل قول:
آها اونو میگی خخخخ اون که ایرانی نبود البته دقیق نمیدونم کجاییه چون توی نت دیدمش من خودم یه قیافه معمولی دارم(sm59)
(sm93)
تا الان فکر میکردم اونی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ(sm120)نقل قول: