(sm136)(sm136)(sm136)
(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm136)(sm136)(sm136)
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چه خب 2 ساله ي اينا انقدريه (sm142) بيخود نيست به بچه هاي الان ميگن گودزيلا . رفته بودم تولد بچه دوستم دوم دبستانه ديدم يكي از همكلاسياش وسط رقصش هي ميدوئه سمت موبايلش به دوستم گفتم زودتر شام بديم اين بچه فكر كنم نگرانه . دوستم مرد از خنده گفت نه بابا دوست پسرش هي اس ام اس ميزنه بهش .منو ميگي تا وقتي بيام خونه اينجوري بودم (sm77)
خب تایید کن سنش بیش از 2ساله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هولی شت (sm25) به کجا داریم میریم...(sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جالب تره(sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) اينا جونورن بخدا (sm77)
(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر؟؟؟؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نكنه فكر كردي پدرم ؟(sm30)
اینا کار هادی بود میومد چک میکرد(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کلیپ پسره میگه من زن میخام بهتر از اینا بود(sm14)
یا اون نی نی کوچولو هه وسط برنامه میگوزه(sm14)
میگم بیو بده فقط میگی 45 سالمه من فکر کردم پدری بعدشم پرسیدن زن و بچه داری درست جواب ندادی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر باشی اونم دو تا بیای تو فروم خیلیه (sm59)