من II رو نصب کردم خوشم اومد(sm128)
گرافیک و زیبایی I به II میرسه عایا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من II رو نصب کردم خوشم اومد(sm128)
گرافیک و زیبایی I به II میرسه عایا؟
خواستم دانلودش کنم رفتم گیم پلی بازی رو دیدم منصرف شدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونی اون زمان که اومد چه بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعا 14 سال پیش خیلی حرفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش 2002 ریلیز شد شما کی بازی کردی؟
خب اون موقع اینقدر سریع بازیا نمیومد شاید با فاصله چند ماهه یا 1 ساله، نمی دونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگترین برتری مافیا1 نسبت به بازی های هم نسلش داستان فوق العاده ش بود اگه بازی کنید متوجه میشید.
سیستمش اعلام نشده؟؟؟
هنوز نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_77 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مافیا 2نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مردم داخل پیاده رو میشه پول گرفت؟
راهی غیر از ترینر هست که بشه یه خورده پول حتی یک سنت پولو بیشتر کرد؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از این بازی و سری های قبلش،و این بازیا :
assassin's creed
far cry
GTA
hitman
just cause 3
l.a. noire
red dead redemption
sleeping dogs
uncharted 4: a thief's end
watch dogs
بازی قشنگ اُپن ورلد دیگه ای سراغ داری؟
متال گیر جدید که تازه هم اومده...نقل قول:
SaintsRowIV