باور کن سر کلاس نشسته بودیم یکی از این استادای کثافت ورداشت کفت دختری که شوهر نداشته باشه و آرایش کنه هرزه ست
به جان خودم نزدیک 30 تا دختر سرکلاس نشسته بودن یکی چیزی نکفت من لجم کرفت با خودم کفتم کیون لق این سه واحد بهش کفتم جناب اکه یه اپسیلون انسانیت و غیرت تو وجودت بود از جایکاهت واسه توهین کردن به نصف بیشتر این دخترایی که میان سر کلاست استفاده نمیکردی اینجا دانشکاهه اینام دانشجوان همشونم اونقدری عقل دارن و حق انتخاب دارن که هرچی دوست دارن بپوشن هرجور دوست دارن راه برن تو اکه بدت میاد نکاه نکن ... هرزه و فاسد تویی که با این سن هنوز دغدغه ات ظاهر دختراست من که پسرم و خواهرم هم چه قبل ازدواج چه الان که ازدواج کرده محجبه ست و این توهین شما نه به من نه به خانوادم مربوط میشه باز شرمم اومد از این حرفت ... حرف زدن و بودن تو کلاسی که امثال توی انسان نما که عقلشون تو چشماشون و تو تمبون شلوارشونه واسه من از صدتا حروم هم بدتره
بعد که از کلاس اومدم بیرون حدود ده دقیقه واستادم یه نفر از این دخترا نیومد بیرون (sm50)واقعا اعصابم بیشتر از سکوت دخترا و بیرون نیومدنشون از کلاس خورد شد(sm50)
وقتی یکی مثه الهام چرخنده که جوونی و میان سالیش خودش بی حجاب بوده و هر غلطی که خواسته کرده حالا که پیر شده میاد سخنرانی میکنه یه دختر میاد میکه شما اونجا بودی میکه نه مامانت اونجا بوده بعد هیچکس حتی اون دختر که همچی توهینی بهش شده چیزی
نمیکه معلومه خانوم های ایرانی هنوز خیلی مونده جلوی ظلم وستم و توهین بایستن هنوز خیلی خیلی مونده بتونن حقوق خیلی سادشون رو از این حکومت بکیرن