بریتنی تا اینجا دو اجرای برتر از 15 اجرای برتره ... تیلور سویفت(sm2) اجراهای برتره بعد امثال باب مارلی و مایکل جکسون نیستن(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
بریتنی تا اینجا دو اجرای برتر از 15 اجرای برتره ... تیلور سویفت(sm2) اجراهای برتره بعد امثال باب مارلی و مایکل جکسون نیستن(sm25)
من خودم کلا قبول ندارم اینا رو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خیال باو این جوری باشه 99% شخصیت های مهم شیطان پرستن
اکه میخوایین معنی خانوم قرمز پوش رو بفهمید یه نکاه دیکه هم میتونید به فیلم وکیل مدافع شیطان بندازید (sm70)اون خانوم قرمز پوش تو فیلم نشانه ضعف شخصیت اصلیه که یکی از راه های ترغیب شیطون رو وکیله است (sm50)>>>the lady in red
نه اینجوری نیس نه 99 درصد خیلی زیاده ولی اینا از دستی این نماد ها لباس ها رو بر تن بازیکران خواننده ها میکنن حالا معلوم نی این خواننده ها میدونن یا نه که فک میکنم خیلی هاشون نمیدونننقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعوذ الله من ال ادم شیطانی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا مدیر سایتشون شیطانی اینا رو گذاشته(sm70)
باشن هم اشکال نداره (sm128)ما راه خودمون رو میریم
نمیدونم چرا همش به متال باز های بدبخت گیر میدن (sm30)
vanity, definitely my favorite sin (sm50)نقل قول:
موافقم... منم خیلی نمونه ها دیدم... منم از ارتباط این چیزایی که گفتی با خبرم (sm25)نقل قول:
خیلی از پیام هاشون رو از طریق همین موسیقی به خورد ضمیر ناخودآگاه مخاطب میدن... خیلی هاش توی برگردان موسیقی هاشون نهفته ـس (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی فیلماشونم کم عقایدشون رو یا چیزی رو که میخوان تو فکر مخاطب بکنن تحمیل نمیکنن (sm25)
انگلیسی نمیفهم که(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قزیه فیلم هم خود تهاجم فرهنگی شدی(sm59)
به کجا داریم میریم ما(sm39)
سکانس آخر : تغییر شکل مرده (شیطان) به آل پاچینو : غرور ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گناه مورد علاقه من(sm59)