واسه منم بذار الی. سیستممو که عوض کردم کُلش پرید (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه منم بذار الی. سیستممو که عوض کردم کُلش پرید (sm172)
آقا اینارو آپ کن بذار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط schahrouz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پروفایلش وردار الان همه رو گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز به عمم گفتم من؟؟؟(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba182003 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک آهنگا هم بگردی تو سایت هست.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز آدرس سایت رو نداشتم زدم گوگل سایت چاوشی دی ال رو اورد همه لینکاش پرشین گیگ مزخرف بود اعصابم خورد شد ولش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا لینکا الی رو دان کردم
دمت جیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm51)(sm51)(sm51)(sm51)(sm128)(sm128)(sm128)(sm12 8)
بچه ها لینک دانلود میشه بفرستین . ممنون
چطور میشه آپ کنم؟
منم میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط schahrouz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اقا واست راه نداره این تک آهنگاتو واسمون آپلود کنی...هرجاکه شما راحت باشی...خیلی حال کردم با چینشت