(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)
امروز هم نمیاد درسته؟!
معلوم نی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میاد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی کجا گفته؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی دانشفر:(7 ساعت پیش)
من فردا صبح ساعت 8 به همراه محمد قیامتی میریم موسسه هنر نمای پارسیان برای گرفتن خبر از آخرین وضعیت انتشار آلبوم و این که به کجاها ارسال شده
+ گرفتن عکس از اولین سی دی که منتشر میشه
خواهشی که ازتون دارم اینه که تا فردا من نرسیدم و خبر ندادم به مراکز فروش مراجعه نکنید برای خرید .. صبر کنید تا با خبر دقیق برگردم و ساعت پخش رو بهتون بگم
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (4 کاربران و 36 مهمان ها)(sm27)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا شعبانخانی سامان جلیلی رو به چالش دعوت کرد(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساعت 8 رفته که خبر بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)