زنده نام شاپور بختیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زنده نام شاپور بختیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم خوب شد اطلاع دادی کیفیت بالاتر هم بتونم دانلود کنم...الان نسخه فول اچ دی 4گیگ رو دارم می گیرم...کاش مستندهایی که قبلا پخش کرده هم با چنین کیفیتی بزاره...مث رضا شاه و 57 و....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فول اچ دی چار گیگ؟؟؟؟از کجا میگیری؟یوتیوب؟ما تو 720 هم موندیم بخدانقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره کانال یوتیوپ من و تو فول اچ دی گذاشتهنقل قول:
به جز از طریقه اون کادره دانلود منیجر که بالا میاد تو یوتیوب و میزنیم دانلود میشه،راه دیگه ای هس که بشه مثلن ویدیوهای یوتیوب رو لیچ کرد تو آپلود بوی یا ترین بیت از اونجا دانلود کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود با کیفیت 720
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یوتیوب من و تو
آپلود سنتر اجازه نمیده واسه فایلهای 2 گیگ به بالا وگرنه نسخه 4 گیگی رو براتون میذاشتم
دقیقا اطلاع نداره اما از ی سایت اشتراک دارم ویدیو ها رو اونجا مستقیم می کنم و دانلود می کنمنقل قول:
سلام شما چجور از یوتیوب به ترین بیت آپ کردین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سایتی؟شاید ب کارم اومد اکانت خریدم ازشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
یوتیوپ و تورنت و اکثر سایتای پخش ویدیو رو مستقیم می کنه و قیمت اشتراکشم مناسبه