ماله کاست درخت بی زمین دفتر سوم(ترک سه) البته درخت بی زمین بصورت کتاب هم امد بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط inmanam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ماله کاست درخت بی زمین دفتر سوم(ترک سه) البته درخت بی زمین بصورت کتاب هم امد بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط inmanam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ارت صفحه اول کاست درختان بی زمین با صدای شاعر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هم عکس صفحه اول کتاب درختان بی زمین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبته دنبال کتابش هستم گیرم بیاد هر دو رو باهم تو تاپک مربوط به استاد که بازگشایی خواهم کردم میذارم
دوست عزیز آلبوم صوتیش رو دارم اما این توش نیس.میشه کل آلبوم رو قرار بدی
میشه بگی کل تایم البوم چقدره؟؟؟ البومی که شما دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Balangan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک ۳ مال من حدود۱۸ دیقیقس.
داداش مردیم از نسخی(sm74)(sm74)
منتظرانیم...
بزار آلبوم و که داریم خماری پس می دیم(sm2)(sm2)
(sm10)(sm19)
چشم میذارم این البوم باید رو یا تو تاپک خودم میذارم ...دارم با یکی از دوستان مشورت میکنیم سبک سنگین میکنیم که چه اثاری از استاد شهیار درایم که یه تاپک مستقل براش راه اندازی کنیم یکم صبر داشته باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط jimjarmush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdola9060 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm10)(sm10)(sm10)
فقط خماری رو دریاب(sm128)
دوست عزیزم وقت بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdola9060 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک سنگین نکردید هنوز در مورد احداث پروژه تاپیک مستقل استاد گرامی شهیار
منتظر جواب هستم
ممنونم
(sm10)