(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
ای بی خرد تو چگونه جرات میکنی به امام خود بخندی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی فرزاد خادمی من میگم شما که میگی موزیک باز هستید و ارشیو دار خوب کیفیت خوب تبدیل کنید همینجوری کاست رو تبدیل نکنید اون هیچ سر حرف شما کلی هزینه کردم و ادرسی که دادید دو البوم رو فقط کاست داشت من رو حرف شما حساب کردم ولی خیلی ناراحت برگشتم شما پنج ماه امروز فردا کردید ولی آخرش زدی زیرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdola9060 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرزندانم بیایید کدورت های قدیمی را کنار بگذارید و با قرائت یک صلوات آن را به فراموشی بسپارید
فریضه ای از رساله دوم امام خطر(ع) صفحه 561
من فقط میخام بدونم این دو البوم واقعا فقط کاستشون هست یا سی دی شون هست پنج ماهه منو اسیر کرده همه جا رو گشتم کلی هزینه بیخودینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم گوره پدره کاست و سی دی.آیا ارزش دارد شما وقت و پول و اعصابت را برای این چیزهای بی ارزش خرد کنی؟
آیا آن خواننده می آید از شما تشکر میکند؟
نه واقعا ولی خدا شاهده پنج ماهه منو علاف و اسیر کرده فقط میگه دارم بهت نمیدمت ادرس یه جای رو داد ولی کلی هزینه کردم نداشت درسته موزیک بازی قبول ولی این اذیت کردن هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیایید با هم در مصرف آب صرفه جویی کنیم
امام خطر(ع) در همایش ملی آب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شما کوتاه بیایید.دنیا 2 روز است در آن دنیا هرکس هرجفایی نسبت به برادر مسلمان خود کرده است باید پاسخ دهد.
من از 2 دوست عزیز طرفین دعوا درخواست میکنم این موضوع را به فراموشی بسپارند
خدا جوابشو داده نصف عمرش تو .... زندگی میکنهنقل قول: