موافقم باهات صددرصدنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موافقم باهات صددرصدنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تقسیم بر 10 کن نه 8 میشه 25
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm128)
اقا دلتون خوشه ها.اینا تا شیر هممونو تا بیخ ندوشن ول کن نیستند بعد انتظاره نت نامحدود دارید؟ نامحدودم بدن اولا کاملا نامحدود نیست،اخرش یه حجمی رو مشخص میکنن براتون دوما اینقدر سرعته تخمی و پایینی میدن که بخوای حساب بکنی هزینه برقی که کامپیوترت مصرف میکنه که بخواد 24 ساعت پا دانلود باشه اصلا نمیرزه.تازه اصطحلاکش بماند
واسه تمام استانهاس یا فقط تهران
من با 2020 تماس داشتم گفتند فعلا تو سایت زدن و بخشنامه اش نیومده یعنی مصوب شده اما منتظر بخشنامه هستن که عملیش کنن یعنی فعلا هیچ جا نمیدن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره کردن ما رو(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirahmani136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت فقط اسیا تک بخدانقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شب نامحدود دارم کلی حال میکنم باهاش
منظورت کدوم سرویسشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza mehrpoor [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]