۵ ساعت یا ۶ ساعتش رو میدونم چه جوریه اما مفتی چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
۵ ساعت یا ۶ ساعتش رو میدونم چه جوریه اما مفتی چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطورینقل قول:
ارزش این همه حجم رو نداره
با چه سرعتی باید دان کنی که ۴۵ گیگ در عرض ۵ ساعت داتلود شه با سرعت اینترنت من یکساله دانلود میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چه حالی میده 3d اصل ببینی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رایگان شبانه با سرعت 2.5 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نت شبانه ایرانسل هم میتونی انجام بدی 2 تومن 3 ساعته (ساعات مصرف 2 تا 8 صبح) 60 گیگ میتونی دانلود کنی با سرعت بالا من معمولا با سرعت 3 تا 4 مگ دانلود میکنم بعضی وقتا میشه یک تا دو مگ بستگی به شهرتون داره که چقدر آنتن دهیش خوب باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ناموسا 45 گیگ من همون بلوری 720p ببینم بسمه که همین الانشم دارم میبینم فیلم جالبیه(sm93)
کدوم شرکتی میاد 20 مگابیت سرعت شبانه بده (sm120)نقل قول:
اگرم بده هزینه کلی سرویسشو انقدر گرون کرده که به صرفه براش(sm59)
همراه اول ۵۰ مگابیت سرعت دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]