با ***** شکن دانلودش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اخرین ورژن وین رارو هم نصب کن تو کامپیوتر ورژن ۵.۵
نمایش نسخه قابل چاپ
با ***** شکن دانلودش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اخرین ورژن وین رارو هم نصب کن تو کامپیوتر ورژن ۵.۵
وين رارم 5.5 هست ولي لينك دانلودش رو نديدم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان تست کردم هیچ مشکلی نداره flacنقل قول:
با هات اسپات برو دان کن
دوباره با فيلت ر شكن رفتم الان لينك دانلودش كدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی زحمت کشیده تو آپلود بوی آپ کرده داداش بیا پایین از اونجا دان کننقل قول: