سلام محسن جان / هفته خاکستری رو اگه پیدا کنم حتما برات آپ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen140 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام محسن جان / هفته خاکستری رو اگه پیدا کنم حتما برات آپ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen140 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیتی
دل تورو میخواد
شعر : میرفخرایی
آهنگ : صدرالدین مهوان
تبدیل از صفحه 45 دور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان از دینامیک آهنگی اگه دارین لطفا قرار بدین ممنون
سلام دوستان
آثاری که در اینجا آپ میشه همگی از منابع ارجینال میباشد
اگر شما هم منابع ارجینال در دسترس دارید ( کاست و صفحه )
میتوانید در اینجا به اشتراک بگذارید .. با تشکر
امکان قرار دادن کاور صفحه هات هم وجود دارد؟
داریوش
مصلوب
کیفیت عالی
تبدیل از کاست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود آقا اشکان عزیز نع فکر کنم منظورمو بد رسوندم. سوالم این بود این کارایی که میزارید میشه کاورهاشونم قرار بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkan95 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله حتما / متاسفانه اکثر صفحه ها فاقد کاور هستند / سعی میکنیم از دوستان دیگر کمک بگیریم و اسکن کاورهارو هم بذاریم
گوگوش
قصه وفا ( اجرای زنده با پیانو )
اجرای قدیمی
تبدیل از صفحه 45 دور
سپاس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkan95 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]